måndag 16 september 2013

The Host

@
Flyg å far så ända in i helvetet vilket jävla värdelöst piss!
/Surskägget

@
Jä-ävlar vilken förbannad skitrulle!
/Vrångmannen

lördag 14 september 2013

3 x garv till jordens undergång

Rapture Palooza
@@@
På med boxhandskarna för det är dags att ge bibeln en omgång! Lindsay (Anna Kendrick) och Ben är unga, kära och lever ett vanligt vardagsliv. Plötsligt en dag försvinner hälften av jordens befolkning rakt upp i luften. För de som är kvar väntar helvetet på jorden då djävulen (Craig Robinson hahaha!) dyker upp och börjar bestämma. Anna Kendrick är alltid en fröjd att se. Hon tillför något skönt knäppt och busigt till det hela, lite som i Pitch Perfect. Rapture Palooza är kanske inte bioduksmaterial och förmodligen inte en film för alla men jag tycker den är rätt skoj och annorlunda. Du kan ha mycket tråkigare framför dumburken en regnig söndag. Ge den en chans.
/Vrångmannen


The World's End
@@@+
Simon Pegg, Nick Frost och Edgar Wright är tillbaka med den tredje delen i ”Cornettotrilogin” (de första två var Shaun of the Dead och Hot Fuzz). Ett gäng 40-åringar återvänder till den lilla staden där de växte upp. De ska fullfölja ”The Golden Mile” som de misslyckades med som tonåringar. Tolv pubar, tolv pints. Allt står dock inte rätt till i byn och våra vänner hamnar snart i trubbel av episka proportioner. Sci-fi-action-komedi i samma anda som föregångarna i trilogin. Det är bitvis skitkul och full fart hela tiden men samtidigt tycker jag att The World’s End är den svagaste av rullarna. Den känns helt enkelt en smula trött ibland. Nåja, ska inte klaga. Bra men borde varit bättre. /Vrångmannen


This Is the End
@@@@@
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha....HAHAHAAHAHAHAHAHAHAA!!!!
/Vrångmannen

@@@@@
HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAH!
/Surskägget

söndag 1 september 2013

Some Kind of Wonderful

@@@
Här har vi en 80-talsklassiker! Med manus av John Hughes och i regi av Howard Deutch får vi ett gulligt romantiskt tonårsdrama med ett par komiska inslag och lite ”mörkare” scener där vi förstår att inte alla kunde ha massa pengar, färgrika kläder och Ferraris när de var 15 som det alltid såg ut som i alla andra tonårsfilmer på den här tiden. Klassisk handling (Hughes kopierar sitt eget manus från Pretty in Pink) där coola bruden (Mary Stuart Masterson) är kär i sin bästa polare (Eric Stoltz) som i sin tur är kär i snygga (och rika) tjejen (Lea Thompson) som i sin tur har en tuff ex-pojkvän som inte gillar fattiga snubbar och därför ställer till en massa problem. Men hey, lugn och fin, allt löser sig i slutet som sig bör. Inte lika bra som det borde vara när Hughes levererar manus, men snubben har så många femmor och fyror bakom sig att han får leva med en trea den här gången.

/Surskägget