tisdag 18 mars 2014

Några snabba ettor

Ibland vill man stoppa in fingret i örat för att se om man kan peta ut ett öga inifrån så det faller till golvet, halka på det och ramla ut genom fönstret (morsa på grannen innan man slår i asfalten..).

Allt för ofta ser jag filmer jag vet kommer vara max sisådär men jag gör det i alla fall, trots alla varningssignaler i hela världen.

Här kommer några snabba om nyare filmer som i min värld inte förtjänar mer än ett par rader, ibland mindre.

Carrie (2013)
@
Av alla förbannade jävla idiotiska.. Chloë Grace Moretz är bra och Julianne Moore är bra men av alla förbannade jävla idiotiska..

Passion
@
Gamla geniet Brian De Palma, som minst gav oss Carrie (originalet!), The Fury, Dressed to Kill, Blow Out, Scarface, The Untouchables och Carlito´s Way, bjussar idag på en slags remake av en hygglig fransk thriller. Det är dags att packa ihop och åka till FLORIDA nu Brian! Bridge och tidig middag i solen med dom ANDRA PENSIONÄRERNA!

Penthouse North
@
Gillar konceptet. Gillar regissören. Gillar Michael Keaton. Gillar Michelle Monaghan. Hatar filmen. HATAR.

Oldboy (2013)
@
Skämtet. Allt som gjordes rätt i Chan-wook Parks mästerliga original från 2003 kördes här över med en pansarvagn av pengar och apati. Golden Raspberry Award till alla inblandade. ALLA.

The Counselor
@
"Hello, my name is Ridley Scott and I am here to bunta ihop en massa scener som Cormac "The Road" and "No Country for Old Men" McCarthy has skrivit. Smoking little cigar and stopped caring om film sedan a long time back ago you know."

/Vrångmannen