söndag 18 maj 2008

Strange Wilderness

@
På papperet lät det fantastiskt. Steve Zahn (National Security, Chain of fools m.fl), som är en rolig kille men ofta hamnar i crappiga rullar gör vad han kan för att rädda den här dyngan. När hans djurprogram för TV börjar tappa tittarsiffror ger han sig av ut i skogen med ett gäng pårökta medlemar i filmteamet för att hitta Bigfoot. Osammanhängande dravel med tre hyggliga skämt under 90 minuter sen är man förbannad. Jonah Hill (Superbad) är skojig men ändå bortkastad i den här produktionen. Om det finns lite timing, hjärta och glädje bakom en pruttkomedi förlåter jag det mesta. Den här har inget.
/Vrångmannen

@@@
Vrångmannen såg nog inte samma film som jag gjorde. Redan att detta är producerat av Adam Sandlers produktionsbolag ger filmen en kvalitetsstämpel direkt. Att vi sen ser många av Sandlers trogna birollsinnehavare i mer eller mindre större roller här gör inte saken sämre. Håller med Vrångmannen i att han tjocka killen från Superbad är roligast, men glöm inte heller han tjocka killen från Beerfest som drar ett par sköna gags. Visst skulle man kanske önska att de större garven kom tätare, men faktum är att om du har en film där Steve Zahn fastnar med kuken i halsen på en levande kalkon så är den ändå alltid helt okej.
/Surskägget

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kvalitetsstämpel ja. Vilken kassasuccé den här blev. Folk flockades till biograferna för att garva.. Kalkonscenen skulle kunna vara filmhistoria men den är fult klippt, dåligt framförd..ja helt enkelt en kalkon. Som sagt tajming och det är ok men den här rullen saknar allt det där och regissören borde själv slängas in i en kalkonfarm med två kilo majskorn runt halsen. Dravel. Hata.

Anonym sa...

Att filmen inte blev en kassasuccé betyder ingenting då folk överlag är dumma i huvet och inte fattar att de ser en bra film om den så biter dom i näsan.