torsdag 3 juli 2008

My Mom's New Boyfriend

@
Jag vet inte vad de har för klantkirurger i Hollywood men nåt pucko har lyckats förvandla söta Meg Ryan till en kopia av Jack Nicholsons tolkning av Jokern. Det var läskigt att se. Speciellt när hon skrattade högt och galet (vilket hon gör en del i den här filmen). Hallå alla skådisar över 40. Kan ni sluta skära er i nyllet? Ni lurar ingen och det ser för taskigt ut! Det är fan dags att dra igång en protestlista mot det här. Nån annan som kommer ihåg Madeleine Stowes megaläppar från We Were Soldiers? Eller det faktum att Leslie Nielsen ser ut att ha fått ett strykjärn i nyllet i Superhero Movie? Kom igen. Lägg ner allt sånt nu.
Filmen då? Ung FBI-agent (Colin Hanks) upptäcker att mamma (Meg Ryan) dejtar internationell konsttjuv (Antonio Banderas) samtidigt som stadens museum har fått in ovärderlig konstskatt. Självklart hatar pojkspolingen att mamma pussas med tjuven och får psykbryt över smådetaljer. OBS NU KOMMER EN SPOILER (FAST HAR NI SETT EN FILM I ERT LIV KOMMER DET HÄR INTE VARA EN SPOILER ÄNDÅ FÖR DET ÄR SÅ ÄCKLIGT UPPENBART ATT DET FAN ÄR PINSAMT)!!! Banderas visar sig förstås vara CIA-agent så allt löser sig till slut. Fy fan vilken dynga. Oengagerat hela vägen, man kan nästan se hur samtliga räknar sina pengar och hoppas att ingen ska se filmen. UNDVIK!!!!
/Surskägget

4 kommentarer:

Sara sa...

Jag känner en som har legat med Meg Ryan...

Anonym sa...

OOOOOOOOOOOH BERÄTTA!! VEM? VEEEEEEEM?!!!

Kicko sa...

Tack snälla. Behövs fler tips på filmer SOM MAN SKA HÅLLA SIG BORTA IFRÅN. Jag har X antal timmar jag ska kräva tillbaka från bla Universal, Dreamworks, Miramax OCH NONSTOP ENTERTAINMENT!! =)

Anonym sa...

Nonstop Entertainment gav oss den lysande rullen ONCE. Se tidigare recension.