söndag 24 augusti 2008

Star Wars: Clone Wars

@@@
George Lucas har bestämt sig för att verkligen mjölka ur alla slantar han kan ur sin Star Warssaga. Därför kommer nu en animerad film som utspelar sig mellan tvåan och trean. Konceptet är lysande. På det här sättet kan Lucas dundra ut 30 filmer till som utspelar sig mellan de andra filmerna utan att för den sakens skull "sabotera" sina två trilogier då "mellanfilmerna" ändå är animerade och därför inte "på riktigt". Om ni förstår vad jag menar. Det innebär dock inte att det här suger.
Animationerna är riktigt snygga och även om handligen är sisådär jämfört med de "riktiga" filmerna (de onda sith har kidnappat Jabba the Hutts son och jediriddarna måste rädda sonen för att kunna använda Tattoine som en flygrutt i framtiden) är det en underhållande film då man satsat allt krut på häftiga actionscener. Jag tror det är mer action första kvarten i den här än vad det är i hela första rullen (den riktiga första, nummer fyra m a o). Däremot är den lite lång, och handlingen kunde man jobbat lite mer med. Men helt klart godkänd underhållning om man gillar sina lasersvärd.
/Surskägget

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej skägget, har du tappat vettet? Detta är skräp ärligt talat.

Lurre snart?

mvh danielfrilans.blogspot.com

Anonym sa...

Man kan inte tappa nåt man aldrig haft.

Lurre = absolut.

Henrik sa...

Ful. Ful. Ful. Ful. Ful.
Jag kommer aldrig se den här filmen.

Anonym sa...

Någon skrev en recension på nätet "It's like they were trying to make it bad intentionally". Jag tycker det låter korrekt. Vem fan går och ser ett dataanimerat tjäna-pengar-mord på Star Warssagan? Jaha..surskägget..jaha..