tisdag 11 november 2008

Burn after reading

@@@
Det gör ont i mig. Bröderna Coen. Mästarna. Jag vet att den här har blivit hyllad genom taken och jag säger inte att den är dålig. Tvärtom är den här svarta komedin bitvis skitkul med A-skådisar på topp (George Clooney, Brad Pitt, Frances McDormand, John Malkovich) i varenda scen. Förväxlingar, förvirring, utpressning och våld i salig blandning. Det som stör mig är att filmen är på tok FÖR KORT! Jag blir vansinnig. Har ni någonsin hört en låt som ni tycker är så jävla bra och precis när ni tycker den är som bäst så tar den slut? Så känns det här. Filmen har ju ändå lika mycket att säga som Big Lebowski så varför göra den så kort? Varför inte låta oss njuta av spektaklet ordentligt. Känns som om Bröderna Coen gör det för att jävlas rent ut sagt. Därför får filmen en trea av mig, för att jävlas (inget skitbetyg, inget mästerverk).
Nu sitter dom nog där i sina miljonvillor på andra sidan jordklotet och gråter för att jag, vrångmannen gav dom en trea. Kanske lugnar jag ner mig, ser om rullen och ger den fyran den förtjänar en dag men jag är för arg för det just nu. Och för vrång.
/Vrångmannen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men oj...hur många minuter är den lilla filmen? Jag vill egentligen bara se den för att Brad Pitt är så sjukt rolig i trailern. Är inget Coen-fan. Fast jag gillade Miller's Crossing iofs.

danielfrilans sa...

För kort? Vilket skämt, den är kalas bra tilllängd och till allt. Trams rec, kom igen nu, vem vill ha en "Saga om de två tornen" längd på denna komedi?

Anonym sa...

Doppis! Blir toklig sa ja! Man vill ha minst 30 min till. MINST! Men du vet att fyran kommer snart krypande för den är riktigt smart och rolig.