onsdag 5 november 2008

Step Brothers

@@@@
Will Ferrell och John C Reilly gjorde succé som radarpar i Talladega Nights, och självklart var det bara en tidsfråga innan de slog sina påsar ihop och gjorde om bedriften. Som vanligt när man gör om en grej kan man ta ut svängarna betydligt mer (även om detta förstås inte är en uppföljare till Talladega så är det ändå mer eller mindre samma team inblandat). Ni kan storyn vid det här laget, men en snabb version för de av er som bott i en grotta ett tag. Ferrell och Reilly är två losers som fortfarande bor hemma hos mamma respektive pappa. Deras föräldrar träffas och gifter sig vilket leder till att Ferrell och Reilly tvingas leva under samma tak. Låt kriget börja.
Att Ferrell och Reilly lyckas gestalta dessa herrar som två tolvåriga tjuriga grabbar och komma undan med det säger en hel del om den komiska talang vi har att göra med här (Ferrell gör verkligen allt av sin enastående talang att se helt tom ut, det är nästan skrämmande på sina ställen). Det ena lysande skämtet avlöser det andra, och birollerna är minst lika magiskt bra som huvudrollerna. Bäst är Kathryn Hahn som spelar Ferrells brors fru som är heeeeeeeeeeelt bindgalen och så Adam Scott som spelar Ferrells brorsa som är såååååååååååå dryg och jävlig hahahahahhahahahahaha!
Läs Vrångmannens hylling här.
/Surskägget

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är det BARA jag som tycker att Will Ferrell är fläckvis överskattad?

Anonym sa...

Han ÄR fläckvis överskattad men när han väl är rolig så ÄR han king of comedy

Henrik sa...

Will Ferrells Best of Saturday Night Live 1 & 2 har många sjukt bra sketcher, om ni missat dem. De flesta Celebrity Jeopardy är också sjukt klassiska och oändligt citerbara.

Anonym sa...

SNL Best of Will Ferrell 2 - "Oh Scott Jurgensen! I love it, i'm actually gonna murder you!"

Håller med dig Henrik. Jag har hundra till.

Anonym sa...

Rolig i SNL, hmmmm, jo visserligen. Men det har ju fler än Ferrell varit för att sedan dyka upp i svenska komediserier i TV4... The horror, the horror:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article3711963.ab

Jag ser fram emot c/o Segemyr, 2022.

I'm Chevy Chase, and you're not.

Anonym sa...

Chevy Chase kommer att äta casten i Hjälp levande och då är gubbjäveln 65!!

Anonym sa...

För att citera någon "Somebody dug Chevy Chase out of the grave for the sole purpose of putting him on MSNBC's Morning Joe".

Och han är väl sisådär...

http://thesuperficial.com/2008/09/chevy_chase_wants_tina_fey_to.php

CC:s gamla kollega Steve Martin fick ju frågan som borde ställas (1:20 in i klippet)

http://www.youtube.com/watch?v=2cgU8IK4ywA

Will Ferrell kommer att vara gäst på Bingolotto inom tio år (om programmet finns kvar). Jag lovar.

Anonym sa...

Jag läste boken "Live from New York: An Uncensored History of Saturday Night Live" och den har ett kapitel som heter And everybody hated Chevy. Det säger väl en hel del om den gamla tjuren. Men gillar ju Chevy och filmerna från hans storhetstid (när nu den var)