söndag 17 oktober 2010

Machete

@@@+
Robert Rodriguez är tillbaka med en ny stjärtsparkare som hyllande ska se ut som den gjordes på 70 och/eller 80-talet. Machete är en ex-snut i Mexiko som ska kräva hämnd på vad som verkar allt och alla. Steven Seagal är överdrivet tuff skurk, Robert De Niro är en elak senator och Michelle Rodriguez och Jessica Alba är tuffa brudar som sparkar stjärt när det behövs. Lindsay Lohan visar tuttarna och kroppsdelar flyger åt alla håll för Danny Trejo är Machete och Machete gillar sin MACHETA! Det här är löjligt underhållande, galet våldsamt med massor av humor. Jag får ändå känslan av att regissören Rodriguez börjar göra lite samma rullar. Vi har liksom sett att han kan detta och vi hajar att han hyllar mexikaner i alla sina filmer och att han älskar den här sortens genrefilm som han hyllar och stjäl från. Han kan nog göra Machete 2 i sömnen men förhoppningsvis faller han inte i den fällan utan utmanar sig själv i framtiden. Nåväl ska inte klaga för mycket utan ser väl om denna någon gång i framtiden och garvar lika gott då. Ibland behövs det inget mer.
/Vrångmannen

5 kommentarer:

Henrik sa...

Lindsey Lohan visar inte alls tuttarna. Det är bara en snyggt inklippt stand-in - faktum är att tuttklippet filmades redan till trailern. I de scener där det tydligt är Lohan så hänger håret över tuttarna... Men det är snyggt gjort i poolen.

Andreas sa...

Det är visst Lindsey Lohan som visar tuttarna. Däremot är det inte hon i poolen :P

Joel Burman sa...

Yes! Äntligen en diskussion av värde!

Vrångmannen sa...

Var det hennes tuttar eller inte?! Kom igen nu, sanningen måste fram!

Henrik sa...

Andreas: Det är ju i poolen hon visar tuttarna! I övriga scener där hon är topless täcks tuttarna av hår. Man ser det man vill se...