måndag 28 februari 2011

Oscarsgalan - Bästa Specialeffekter + Filmklippning

Hehehehe Billy Crystal kliver in och kör 300 oneliners på en sekund. Äntligen. Här är killen som borde varit värd för galan hela tiden. Franco och Hathaway är okej men seriöst Franco har rökt så mycket gräs så han vet inte vad han heter ens. Hathaway gör vad hon kan men hon är ingen superkomiker. De kör en liten Bob Hopehyllning. Snubben är den som varit värd flest gånger med 18 tillfällen under bältet.
Nu lite tekniska nomineringar. Typ specialeffekter. Vinnaren är Inception. Den har nu vunnit fem Oscars. Och ingen tuff. Bara de här lite tråkiga tekniska statyerna för ljud å sånt. Men visst fan är Inception värd alla de här tekniska vinsterna. Den är sjukt snygg vad gäller specialeffekter så allt annat hade varit konstigt.
Och nu filmklippning. The Social Network tar hem denna mest spännande kategori. Inte 127 Hours vilken annars vore det naturliga då den är klippt betydligt mer spännande. Men men.
/Surskägget

Tja vad säger man. Fincher är ju en mästare av rang och visst är The Social Network snygg som attan men klippningen är väl inget man tänker på när man ser rullen direkt. I och för sig kanske det som ger den bästa klippningen. Svår kategori tycker jag.
/Vrångmannen

Inga kommentarer: