onsdag 4 maj 2011

Resident Evil: Afterlife

@
Sluta ta in en skurk som är en sämre version och billig crapkopia av Agent Smith från The Matrix! Sluta ta in en skurkzombie som är fyra meter hög för det finns inte så stora människor som kan bli såna zombies! Sluta ha de sämsta specialeffekterna hittills i serien! Jag blir så arg. Har gillat de tre andra rullarna och så blir man spottad i ansiktet när man sätter sig för att se det här. Paul WS Anderson åker på riktigt runt i världen, plingar på dörren och spottar en i ansiktet när man öppnar medan man sitter och tittar på filmen.
-Paul! Men vad fan gör du!
-Spottar dig i ansiktet serru.
-Men räcker det inte med att filmen är skit? Ska jag behöva ta det här också?
-Jepp. Det är min stora plan i livet nu serru.
-Åååååååååååååh!
-Hahahahahahahahahaha!
Sen begravde jag Paul i trädgården för Gud ingen spottar mig i ansiktet. I vilket fall är fjärde installationen totalt usel. Sluta ta in ett skepp från Waterworld i slutet! Sluta ha ett öppet slut för att kräma ur lite mer pengar ur en potentiell femte del! Och sluta göra allt i slowmotion för nej det blir inte tuffare då! Sluta sluta sluta!
/Surskägget

2 kommentarer:

Anna Nio sa...

Hahahahaha!

Surskägget sa...

För övrigt vill jag bara säga att jag vet att "potentiell" stavas så och inte "potentiel" som det står i recensionen, men jag är för lat för att logga in och ändra.