tisdag 10 maj 2011

I Am Number Four

@
You are number sucks ass! Vad hände i världen? De fina tiderna (80-talet för er som undrar) hade de bästa high schoolfilmerna nånsin. Idag tävlas det i att blanda ihop high schoolfilmer med andra genrer. Twilightserien slaktade både vampyr- och high schoolgenrerna hårt och nu vill I Am Number Four slakta sci-fiaction och high schoolfilmen i en enda klichémaraton du inte sett sen du såg...Twilight. Söt ung pojke flyttar in i ny stad och börjar på ny skola där han blir kär i söt ung flicka samtidigt som han blir kompis med smart nörd och fiende med sportfånen. Som high schoolrulle hade det kunnat funka (det har gjort det förr) men istället för att koncentrera sig på den storyn ska man slänga med att söt ung pojke är superdupermäktig rymdvarelse som jagas av onda rymdvarelser (vi vet att de är onda för de har svarta kläder, skjuter röd laser och har svarta tatueringar på huvudet) (och huggtänder! man får aldrig glömma huggtänderna när man har med ondingar att göra). Alla goda har blå laser och så är det bra så. Släng in världens just nu fulaste CGI-monster i röran och du har nånting knappt nån kan vilja se. Gud, jag kan inte andas längre, trycket på bröstet, vad är det här VAD ÄR DET HÄR!?!?!!?
/Surskägget

3 kommentarer:

Anna Nio sa...

Men neeej, jag trodde jag varnat dig för den här, och ändå sitter du och ser på skiten? Jag ville mest bara dö när jag såg den här, fast jag ville ännu hellre döda de som gjort skiten och utsatt mitt stackars BRÄCKLIGA sinne för två timmars maniskt hjärnkräks som det här. DÖDA!

Surskägget sa...

Hmmm, det kan du faktiskt ha gjort nu när jag tänker efter. Men jag var tvungen att se den så jag kunde rapportera hur usel den är här på bloggen. It's a dirty job but someone's gotta do it.

Vrångmannen sa...

Hahaha kände detsamma om Sucker Punch. Someones gotta do the dirty jobs!!! :D