fredag 13 november 2009

Varför händer det inte? a k a skådisar som borde vara 1000 gånger kändare än de är för de är roligast!

Om du liksom vi är ett SNL-fan vet du vem han är. Du skrattar ihjäl dig varje gång han dyker upp i en sketch eller som en biroll i nån film med andra kändare komiker i huvudrollerna. Många gånger stjäl han hela scenen när han är med. Du har dock, precis som vi, svårt att komma ihåg vad fan snubben heter egentligen. Du kallar honom, liksom vi, för han snubben i Ladies Man, när du snackar med dina polare för ingen kan komma på att han heter Tim Meadows utan att slå upp det på imdb.com. Detta trots att han är hysteriskt rolig.
Så varför händer det inte? Tim Meadows borde vara lika stor som Will Ferrell, Mike Myers eller nån annan av de många SNL-komikerna som gått vidare i sina karriärer. Tänk bara på Ladies Man. Okej, filmen i sig kanske bara är en trea. Men Ladies Man a k a Tim Meadows är ju roligast. Gladast i världen. Helt slut i huvudet. Alltid världens bredaste flin och största afro. Charmör in i det sista. Fin cognac i närheten. Hahahahahaha! Vilken hjälte.
Eller rektorn i Mean Girls. Kolla minspelet på Meadows. HAHAHAHHAAHAHA! Jag orkar inte. När han utan att skämmas gluttar ner på Tina Feys tuttar och sen låter ögonen glida upp till hennes ögon. När han uppmanar publiken att applådera och sen blir arg - ARG HAHAHAHAHA - när de applåderar för mycket. FÖR MYCKET! HAHAHHAHAHAHA! Det går på en millisekund så är han arg. Bara sådär över ingenting. Fantastiskt.
Och så ska vi inte ens börja prata om hans fenomenala biroll i Walk Hard: The Dewey Cox Story som bandmedlem till Dewey Cox. HAHAHAHAHAHAHA! Det är stunderna med Meadows man minns mest. "Get outta here Dewey, you don't want any part of this."
Som sagt: en fantastisk komiker som ingen tycks minnas. Borde ha haft fem stora huvudroller i de fem senaste årens roligaste filmer. Istället harvar han på mest i olika teveserier. Eller som birollsinnehavare. Han har inte ens en bild på imdb.com. Skammen.
/Surskägget

Inga kommentarer: