onsdag 14 januari 2009

På fredag släpps Film 4 F**k Sake 2009

Ni läste rätt. Filmboken är äntligen klar och redo för lansering. Surfa snabbt som fan in på Vulkan på fredag och köp varsitt ex eller två. Säg sen åt alla era kompisar att göra samma sak.

"Föredrar du filmer av europeiska regissörer med långa, krångliga efternamn? Tycker du att ett drama på fyra timmar i svartvitt, grovkornigt foto om en ensam bondpojke i princip helt utan dialog är värd samtliga Oscars i världen? Ska en filmupplevelse innebära två timmars terapi efteråt för att kunna hantera och smälta det du sett? I så fall kan du lägga ner den här boken direkt. Här hittar du enbart brännande frågor kring riktig film. Är Chuck Norris bättre med eller utan mustasch? Är Ben Affleck den bästa skådespelare som stått i ett par skor? Förtjänar Uwe Boll piskrapp för den dynga han serverat oss i film efter film? Vrångmannen & Surskägget har svaren i den roligaste bok om film du någonsin kommer att läsa. Baserad på den omåttligt populära bloggen http://film4fucksake.blogspot.com är detta den enda filmbok du behöver just nu. Fylld med mängder av recensioner, artiklar och det sedvanliga gnabbet mellan Vrångmannen & Surskägget.

Vrångmannen a k a Mats Nilsson såg sin första film som treåring. Han har regisserat flertalet kortfilmer och utvecklar för tillfället en ny humorserie. Han jobbar idag med filmdistribution och har glömt bort fler filmer än de flesta har sett.

Surskägget a k a Christoffer Sorner jobbade mellan 1995 – 2003 som filmjournalist. Han var filmredaktör för bland andra ungdomstidningen Chili, svenska Playboy och tjejtidningen Hennes. Han har publicerat två böcker tidigare, ungdomsromanen Betong på Bonnier Carlsen samt musikfestivalsguiden Festival på Spiralla Förlag.”

/Surskägget

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sådär lagom till julhandeln...

Hade jag haft ett soffbord hade jag köpt en, men skicka gärna ett recensionsexemplar.

Henrik sa...

Vadå "på fredag"? Är den inte klar än eller? Jag vill ju trycka på "köp" NU så jag har den på fredag. Inte på måndag.

Anonym sa...

Med tanke på Piratfölagets snedsteg; är detta "En sann historia" eller "Baserad på en sann historia" eller "En historia" eller "Finns inte i vanliga affärer, utan bara genom detta exklusiva erbjudande i TV"?

Anonym sa...

TK - Julhandeln julschmandeln.

Henrik - Tyvärr hade du fått vänta ändå då detta är en print-on-demand och trycks exklusivt just för dig när du trycker på "Köp"-knappen. PS. Tryck på "Köp"-knappen flera ggr. Det blir bättre så. PS2. Det finns inga dolda budskap i den här texten.

MMPM - Detta är en "Delvis sann historia baserad på exklusiva erbjudanden i vanliga affärers TV-apparater".