tisdag 23 november 2010

Dumpa Honom

@@@@
Tror inte jag sett så många ex-flickvänner i en film tidigare. Jennifer Connelly (är det inte dags att begrava yxan, det var ju så länge sen nu, ring så tar vi en fika), Drew Barrymore (varmaste hjärtevännen, vi ses på fredag), Jennifer Aniston (kom igen du kan inte vara sur över att jag också legat med Angelina, det var ju låååångt efter att du dumpade mig för Brad, what goes around comes around för tusan!) och Scarlett Johansson (fick ditt snuskiga sms du ditt lilla busfrö där J) är alla perfekt castade (Conelly som lite sval och utled hemmafru, Barrymore som ”quirky” annonsförsäljerska, Aniston som Rachel från Vänner och Johansson som sexig, ung älskarinna) och gör därmed alla sin grej perfekt. Dessutom kul att se så många polare i en och samma film. Ben Affleck (det är vår tur att bjuda tillbaka, ta med dig Jenny och barnen och dyk in nästa lördag), Bradley Cooper (ring upp Zach så ses vi i Vegas nästnästa helg), Justin Long (häng med till Vegas, ring Willis) och Kevin Connolly (jag har kollat schemat och kan absolut vara med två inspelningsdagar i början av januari, hälsa Adrian, Kevin och Jeremy) är även de perfekt castade (Affleck som skön snubbe, Cooper som snygg snubbe, Long som humoristen och Connolly som kompisen). En relationsfilm där samtliga åtta ovan har olika typer av vänskaps- och kärleksrelationer till varandra i en salig röra där humor, allvar, kärlek, sex och förhållanden blandas till en skön kreolsk gryta vi gärna slevar i oss efter en lång dag i gruvorna.
/Surskägget
PS. Svenska titeln är helt missvisande, originaltiteln sammanfattar filmen bättre: "He's just not that into you". Å andra sidan är det den längsta och tråkigaste filmtiteln på år och dar.

6 kommentarer:

Henrik sa...

Jag gillar recensioner där 85% består av privata orelaterade meddelanden till skådespelarna.

Vrångmannen sa...

Jag gillar tjejskägget som gillar tjejfilm hahaha! Ååååååååååh tjejfilm...

Anna Nio sa...

Kanske chick flick-kväll snart, med andra ord? :D

Speaking of dåliga titlar så filar jag på ett inlägg om "vad i all världen tänkte man på när man översatte den här titeln", stay tuned (och droppa gärna förslag)!

Vrångmannen sa...

Stjärnor utan hjärnor (Jay & Silent Bob Strikes Back). Det är en av de värsta titelöversättningar som gjorts om inte den värsta.

Surskägget sa...

Henrik: Jag kan väl inte rå för att en bunt ex-flickvänner hamnade i samma film :)

Vrångmannen: Get down with ya girl self!

Anna: Ja så länge jag slipper stekta gröna så...

Håller annars med Vrångis, Stjärnor Utan Hjärnor är sämsta "översättningen" nånsin. Den titeln måste effektivt ha dödat den filmen i Sverige helt. Har alltid gillat/hatat hur Dr No och From Russia With Love blev Agent 007 Med Rätt Att Döda och Agent 007 Ser Rött i ett försök att dra igång en ny Det Våras För alternativt Tjejen Som. Tänk om de fortsatt...Agent 007 Gräver Guld i USA. Agent 007 Möter Åskbollen. Agent 007 Möter Kojak. Agent 007 Möter Dracula Och Dvärgen...

Sofia sa...

Hahaha, underbar text :) Instämmer om Kevin Smith-titelslakten.