onsdag 16 januari 2008

PTB önskar..

Vår "vän" PTB önskar i en tidigare kommentar få lite mer om några spännande filmer som ligger honom varmt om hjärtat. We aim to please.

Krull - @@@
Det här var längesen! Seriösa filmvetare och surpruppar kan sluta läsa nu. Den här såg man några ggr i de tidiga tonåren. Hela grundhistorien påminner en hel del om Star Wars (tänk prinsessa, ung hjälte, mentor etc) fast här är det medeltid som möter laser och rymdskepp. Löjliga effekter men med hjärta och var du 13-14 år på 80-talet och gillade sci-fi/fantasy så köpte du det larviga för att det var underhållande och lite smygtufft. Skulle jag se den idag så skulle jag nog slänga ut tv:n men samtidigt så måste man gå på den gamla känslan när videon var ung. Inget mästerverk men det var roande för stunden i väntan på nästa fantasyklassiker. Hahahaha! Ja just ja! Han hade en stor sjöstjärna som han slängde efter monstret hahahaahahaha! Den är ok.

Salo - Sodoms 120 dagar - @
Pervers skitrulle av den tillika hyllade som hatade Pier Paolo Pasolini. Finns säkert någon djupare mening med tortyren, fascismen och bajssmaskandet i den här rullen men jag finner ingen. Ful är filmen också och det värsta av allt TRÅKIG! Fy fan!

Charlies Angels : Full Throttle - @@@
Igen så kan surpupporna titta bort. Det här är en glad, lekfull och fartfylld uppföljare på Charlies Angels. Bör ej tas på allvar naturligtvis men busig underhållning med våra sexiga sötnosar är det klart. Komedi, inget annat. Bortglömd så fort man sett den, precis som Gröna Lund.
Den första rullen är också @@@, så det så!

/Vrångmannen

---------------------------------------------------------------------------

Hehehehehe, det är såna här filmönskningar man gillar, precis som Devil Dolls porrfilmsönskning (finns som kommentar till det här inlägget). Devil Doll får vänta lite, men jag ska återkomma med rapport. Men till PTB nu.

Krull - @@
Självklart såg men den här då det begav sig på den fina VHS-tiden. Vill minnas att jag redan då som en typ 12 år gammal tyckte den här var sådär på sin höjd. Med andra ord skulle jag såga den i slamsor om jag såg den idag. Så därav betyget. Men affischen var tuff. Det var nån jättespindel med också, och den var rätt läskig om jag minns rätt. Och så den där jättekaststjärnan som hjälten hade hahahaha.

Salo - Sodoms 120 Dagar
Har inte sett den, men kommer ihåg att jag under filmcensurens underbara dagar (aahh 80-talet det ljuva) tyckte det var helt sjukt att en film med extrema perversioner och bajsfrosserier gick igenom utan ett enda censurklipp medan en klassiker som Cobra blev totalförbjuden.

Charlie's Angels: Full Throttle - @@@@
Äntligen! Det är såhär all film ska vara dammit. Snygga brudar, snygga actionsekvenser, onödiga slowmotionklipp på brudar som slänger med håret eller hoppsparkar skurkar, karikatyrskurkar som tagna från James Bonds värsta mardrömmar och naturligtvis en stor dos humor. Den som tar nånting i den här filmen på allvar bör inte få se film nånsin igen, för det bevisar att man inte fattat vad det handlar om. Det här är popcornunderhållning på hög nivå. Första filmen är givetvis även den en fyra. Älskar dessa rullar och har sett dem ett flertal gånger, alltid med ett stort leende på läpparna.

/Surskägget


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad sägs om bästa porrullen nånsin då? Kan man räkna någon porr under kategorin "bra "film? Kan man recensera porr? Vad gör en riktigt bra porrfilm? Vad är kriterierna? Kan man mågonsin säga att "det här är en bra porrfilm i allas ögon", eller har det bara med personlig smak att göra? Är skådisarna avgöranade? Bästa porrfilmsminnet?
Jag vet inte hur jag kom in på det här spåret, men jag antar att nånting behövs för att göra den här bloggen lite intressant. LITE INTRESSANT SA JA!

Anonym sa...

Det är för lite porr i humor.

Anonym sa...

Jebus... det e nollor alla de filmerna... och Mats?! charlies änglar full throttle en 4:a?! För helvette, det blir stryk... och vidrig sådant också...

Anonym sa...

Det är surskägget som ger den en fyra. Jag nöjer mig med en trea men det är inte fy skam det heller. Gilla nåt du å nångång!

Anonym sa...

stryk sa ja... bägge två.