måndag 23 februari 2009

Oscarsgalan - Art Direction, Kostym, Make-up

Hahahahahahaha Daniel Craig är verkligen lika stiff och stel i verkliga livet som han är på duken. Det är ju det jag alltid sagt, han är perfekt som nya Bond just för att han saknar all typ av charm och därför passar som hand i handske som hänsynslös kall mördare i statens tjänst. Craig delade för övrigt ut en Oscar till Benjamin Button precis för Art Direction, en av de där priserna de flesta inte bryr sig så mycket om (var är stjärnorna? STJÄRNOOOOOORNA!).
Gillar hur de speedar upp saker och ting genom att bunta ihop likartade nomineringar (Art Direction, Kostym, Make-Up) och låta samma personer berätta om de nominerade istället för att skicka in nytt folk hela tiden och stanna upp showen på så sätt.
The Duchess vann precis för Kostym och det här är verkligen gäääääääääääsp. Kom igen, ge mig Bästa Manliga Biroll nurå. Är lite besviken att Robert Downey Jr kom i frack och inte som sin karaktär, men inte hans är väl galen nog att ta det hela så pass långt. Jag hejar på Downey men måste väl säga som alla andra att Heath Ledger kommer få den.
Make-up vanns av Benjamin Button och jag tycker att det är fantastiskt att zzzzzzzzzzzzzzzzzz...
/Surskägget

Inga kommentarer: