måndag 26 maj 2008

Enkäten

Kul att se att så många som 50% av alla som röstade tyckte att Frank the Tank är Will Ferrells roligaste roll. Och visst är det så. Han levererar så många sköna oneliners i den filmen att det knappt är sant, och uttrycket "Let's go streaking" är redan en internationell klassiker. Att ingen röstade på Rick Burgundy är kanske inte så konstigt med tanke på att han heter RON Burgundy, men vad många inte vet är att Rick är Rons tvillingbror och faktiskt gjorde många av Rons stunts i Anchorman.
"I'll do one."
/Surskägget

5 kommentarer:

Anonym sa...

He's gonna do one, he's gonna do one!!

Henrik sa...

Jag hann inte ens rösta. Hur länge var den aktiv? Var jag så ouppmärksam?

Anonym sa...

It's so good once it hits your lips!

Fantastisk komedi som kanske kunde ha använt sig en aning mer av Jeremy "Kungen" Piven annars helt perfekt. Ser jag Dean Gordon Pritchard komma gående skrattandes runt ett hörn en gång till så skrattar JAG ihjäl mig.

Femman.

Anonym sa...

Vad är mest kul: Att det var 50% som röstade på vinnaren eller att 50% av de röstande motsvarar 4 personer?

Jag beklagar mitt mockande, för jag gillar bloggen - really really - men vinnaren *trumvirvel* med fyra röster är... oslagbart redan där!

Anonym sa...

Mr Udall: Egentligen var det 4000 personer som röstade på Frank the Tank och 8000 totalt, men det blev nåt fel på räkneverket på Blogger så därför ser det betydligt mindre ut än det faktiskt är. Vi har anmält saken till Blogger och fått en ursäkt.