måndag 12 maj 2008

National Treasure: Book of Secrets

@
Jag läste en intervju med Nic Cage där han erkänner att han enbart gjorde den här rullen för de många dollarsedlarna han fick för besväret. Att säga att det märks är som att säga att King Kong är en stor jävla apa. Rätt så fucking uppenbart. Cage är så uttråkad av den här att han inte ens orkar låtsas som att han bryr sig. Okej att en del skådisar kan gå på tomgång ibland, men ändå lyckas de flesta leverera nånting. Cage orkar inte ens gå på tomgång. Han är knappt närvarande. Jon Voight och Ed Harris lyckas åtminstone ge sken av att låtsas att de inte går på tomgång när de i själva verket också bara vill springa hem till sin feta check.
Storyn? Vem bryr sig? Nån jävla skattkarta till nån jävla hemlig skatt som ingen jävel bryr sig om ändå för man vill peta ut ögonen med en oslipad sax och sen köra ner ögonloberna i den plufsiga halsen på Cage så att han kvävs och därmed aldrig gör om det här. Och äventyrsfilmer som kan vara så bra. Tack och lov att Indy är på väg tillbaka!
/Surskägget

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehehe National Treasure..

Anonym sa...

Jag tycker Nicolas Cage har gått på tomgång i de allra flesta filmer sen typ Face/Off & Leaving Las Vegas. Han är oftast VÄRDELÖS! Den enda bra insatsen han gjort i en film på EVIGHETER är i Lord of War! Där var han ju chockerande bra och försörde min tes om att han har mist sin forna talang.