tisdag 21 oktober 2008

Allas vår hjälte Dolph

Jag både blir sugen att se filmen samtidigt som jag aldrig vill se den nånsin. Vilken teasertrailer kan skryta med det...?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fan, kan inte detta vara årtiondets största överraskning. En riktig actiondänga som håller. Chansen är väl minimal men vi saknar ju våra barndomshjältar med stora puffror, stort pannben och coola oneliners.

Sara sa...

Hahahahahaha! Men den här MÅSTE man ju bara se!

Henrik sa...

Doffe gör ju fortfarande "underhållande" filmer ändå, till skillnad från Van Damme och Seagal som båda blivit myyyyycket sega på sistone. Var är vår tids Stallone/Schwarzenegger egentligen? The Rock var ju på väg men har tagit för många snedsteg. Vin Diesel började bra med Fast & Furious och XXX men halkade snabbt av banan. Mark Dacascos är duktig men är med i så jävla mycket skit... Jason Statham?

Anonym sa...

Stahman skulle inte kunna skådespela sig ur en sportbil (okej, det kan visserligen typ ingen av ovan nämnda heller, men de har nån sorts charm ändå) och har inte direkt gjort stabila rullar. Transporter 1+2, Crank och Revolver tillhör inte filmhistoriens mest upphetsande actionfilmer direkt. Håller med om att The Rock + Vin Diesel började bra, men har svajjat alldeles för mycket. Svårt att se vår tids Sly/Arnie faktiskt. Clive Owen har ju visat att han kan vara jävla tuff i Sin City, Inside Man och Shoot 'Em Up, men actionhjälte? Nä. Samma med Matt Damon som sparkar stjärt som Bourne, men actionhjälte? Nä. Inte undra på att Sly proppade sig full med Anabola och gjorde comeback som Rambo...

Anonym sa...

Fan fick en så skön flashback till tider då actionrullar inte hade på sig fancy pants. Var det bara jag som gillade The Perfect Weapon med Jeff Speakman? Han blev ju snabbt bortglömd och var rätt kass skådis men han hade ju the moves!