tisdag 1 april 2008

Den Engelske Patienten

@
Låååååååååååååååååååååååååååååååååååååångsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamt och extremt seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegt drama som pågår i vad som känns som åtta svåra år men som egentligen var typ 2.40 eller nåt. Nej Ralph Fiennes är inte så kul att titta på så länge. Nej inte Juliette Binoche heller. Nej deras kärleksrelation i filmen intresserar icke. Nej den var inte värd alla Oscars den fick. Precis så här uselt kan det bli när det ska prettopussas i två och en halv timme utan att komma till skott. Vore alla filmer så här skulle jag spränga Hollywood och sen skratta hela vägen till fängelset.
/Surskägget

5 kommentarer:

Anonym sa...

Meeeeen! Surskägget, var är romantikern i dig? Det här är ju känsla, förtryckta känslor och vacker t, så vackert. En femma! En filmupplevelse av världsklass! (och jag vet att det är en film där åsikterna ofta går isär - det var därför jag ville att ni skulle betygsätta just denna)

Anonym sa...

Det finns ett Seinfeldavsnitt där Elaine tvingas se filmen flera gånger fast hon hatar den och alla är emot henne (hehehe gillar att dra Seinfeldparalleller för skägget kokar). Klassiker!

Anonym sa...

Jag skulle hellre genomlida samtliga Seinfeldsäsonger än att tvingas se fem minuter på Engelske Patienten igen.

Anonym sa...

Hopplöst!

anhängare sa...

jag älskar er vrångmannen surskägget och elaine!