onsdag 23 april 2008

Hundenkäten

Turner&Hooch är alltså bästa hundfilmen? Kom igen people! Skärpning. Visst, filmen är lite halvbusig och halvkul och en fet äcklig dreggelhund som invaderar perfektionisten Tom Hanks liv är helt okej underhållning. Men att den skulle vara bäst? Jeebus! The Amazing Dobermans säger jag bara! Där snackar vi hundrulle på hög nivå. Ett gäng supertränade dobermanhundar som utnyttjas av ondskefulla bankrånare, men som sen hamnar på rätt sida lagen och sätter fast skurkarna, det mina vänner, det är film!
/Surskägget

5 kommentarer:

Henrik sa...

Har aldrig sett Amazing Dobermans, och har för övrigt inte ens röstat eftersom jag inte tyckte att någon av filmerna var värda någon röst. Bästa hundfilmen är såklart C.H.O.M.P.S. eller möjligen ... CUJO, era jäkla muppar.

Anonym sa...

C.H.O.M.P.S robothunden? Nu skärper du till dig Henrik och Surskägget nu skärper DU till dig också. Vart fan var filmer som Cujo, White Dog och Rottweiler (också en Cyborghund fast elak) på listan?? åååååååh! Kanske för göra en enkät för elaka hundfilmer åsså..

Anonym sa...

Med tanke på att det var Vrångmannen som skrev ner enkäten och nu skyller på mig att jag inte hade med Cujo så ska jag dressera en doberman att slita pungen av honom...

Anonym sa...

Vrångmannen schrångmannen. Who hell he?!

Anonym sa...

Cujo är den bästa hundrullen.