måndag 4 februari 2008

Chucken

Chuck Norris är tuff. Så tuff att det drivs en sajt där påhittade fakta om Chucken driver med hans tuffhet. Typ: Chuck Norris' tears can cure cancer. Too bad he has never cried. Eller en av mina favoriter: Chuck Norris once went to the Virgin Islands. When he left they were renamed to The Islands. Hehehehe. Nu har 400 av de bästa blivit en bok. Chucken själv har hittills hållt god min meeeeeeeen nu är det slut på det roliga och han har stämt förlaget.
Här ett klipp ur artikeln från Expressen:

""Några av uppgifterna är rasistiska, oanständiga och porträtterar Mr Norris som kriminell" står det bland annat i stämningsansökan.Chuck Norris slog igenom på 1970-talet i kampsportfilmer som "The delta force" och "Missing in action", och har närmast fått kultstatus för sin image som den hårdaste av alla hårda. Mest känd är han för rollen i tv-serien "Walker, Texas Ranger"."

Här bevisar Expressen sin storhet när de nämner att Chucken slog igenom på 70-talet och sen använder två 80-talsfilmer som bevis för detta. Hehehehe...Att han dessutom skulle vara mest känd för teveserien som plågar alla nattsuddare vete fan. Nåja.

En sista kul grej om Chuck.

/Surskägget

2 kommentarer:

Anonym sa...

Chuck är en riktig fitta!

Anonym sa...

Hahahahaha! Får jag gissa på att det är du PTB?! ååååååååh!